Pastry special

Bij ons vieren we het weekend graag met iets bijzonders. Daarom voegen we altijd een speciale pastry toe aan ons vaste assortiment, zodat je het weekend in stijl kunt vieren.

Cardamon Bun

Een echte Skandinavische pastry,ook wel “kardemummabullar” genoemd. Heerlijk zacht, sticky en smeuïg deeg gerold in kardemom en boter.

Cinnamon Bun

Een echte Skandinavische pastry, ook wel “kannelbullar” genoemd. Heerlijk zacht, sticky en smeuïg deeg gerold in kaneelboter.

Pain au Chocolat

De echte Franse Pain au Chocolat met de beste kwaliteit Franse boter (AOP). Huisgemaakt met 87 laagjes, knapperig, smaakvol en luchtig croissant deeg. Ingevouwen met pure chocolade van Xoco, 64 % cacao.

Croissant

De echte Franse croissant met de beste kwaliteit Franse boter (AOP). Huisgemaakt met 87 laagjes, knapperig, smaakvol en luchtig croissant deeg.